Spuiterij

Keuken spuiten

In onze spuitcabine kunnen wij uw oude of nieuwe keuken voorzien van een nieuwe laklaag zodat uw keuken nog jaren mee kan en de uitstraling krijgt waarnaar u op zoek bent!

Heeft uw een moderne strakke keuken of een klassieke en/of landelijke keuken waar u op bent uitgekeken?Spuittechniek Tiemersma Leeuwarden heeft voor u de oplossing!

Vaak zijn keuken frontjes van mdf met een laag folie afgewerkt. Deze folie laat vaak los na een aantal jaren en daardoor lijkt de keuken versleten. Niks is minder waar!

Wij kunnen de folie voor u verwijderen en de deurtjes voorzien van een compleet nieuwe laklaag! Alle keukens die bij ons gespoten worden  voorzien van een harde 2 componenten lak in een kleur en glansgraad die u zelf bepaalt. Uiteraard adviseren wij u hierin graag.

Massief houten keuken

Wilt u uw massief houten keuken een andere uitstraling geven maar de houtnerf behouden? Dan is beitsen misschien iets voor u. Ook dit kan in diverse tinten worden uitgevoerd.

De vaste delen van de keuken welke niet gedemonteerd kunnen worden, schilderen of spuiten wij  ter plaatse voor u.

Wilt u weten wat Spuittechniek Tiemersma voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Haal en brengservice

Is de laklaag van uw meubel of keuken beschadigd? Spuittechniek Tiemersma komt desgewenst uw keuken of meubels ophalen en terugbrengen.

Neem contact op